SRA lidmaatschap voor The Audit Generation

Schrijver

TAG

Datum

19 december 2020

Categorieën

Wij hebben onlangs het lidmaatschap van SRA ontvangen. Ons kantoor opereert vanuit Utrecht nu nog met z’n tienen, maar groeit sterk door. Momenteel zoekt The Audit Generation nog enthousiaste assistenten, controleleiders en managers die het team komen versterken. Wil je bij ons komen werken?

Ga snel naar:

Zelfsturend team

The Audit Generation investeert in innovatie en werkplezier. Mark van Diermen RA en partner bij ons kantoor zei: “Ons kantoor is een ontmoetingsplek voor talent en een plaats waar innovatie wordt gestimuleerd. De organisatie is gericht op flexibiliteit, kwaliteit en output met een zelfsturend team dat zelf de voorwaarden bepaalt. Wij geven onze medewerkers vertrouwen, stimuleren hun ideeën en laten ze innoveren. Met als resultaat gelukkige medewerkers die excellente resultaten leveren. Het principe lijkt simpel, maar staat haaks op de gevestigde orde van compliance, checklists en procedures.”

Vitaliteit en gezondheid

Wij zien onszelf als de nieuwe generatie accountants waarbij vitaliteit en gezondheid een belangrijk punt van aandacht is. Van Diermen: “Wij faciliteren gezonde lunches en voor sportieve activiteiten maken wij tijd. Onze ambitie is om de sociaalste en innovatiefste accountantsorganisatie van Nederland te zijn! Op deze reis gaan wij heel veel plezier hebben, omdat dit bij ons een belangrijke drijfveer van succes is.”

Compliancekosten van SRA verlagen

The Audit Generation hoopt dat SRA de compliancekosten in de komende periode kan verlagen door innovatiever en effectiever in te spelen op de huidige ontwikkelingen. “De veranderingen in de politiek zijn volgens ons een prachtige kans voor SRA om mee te bewegen.”

SRA helpen met innovatieve controletechnieken

Wij hopen dat SRA actief concrete guidance gaat aanbieden op het gebied van innovatieve controletechnieken en deze methode NV COS-proof maakt met concrete en heldere handreikingen. Wij willen SRA graag ondersteunen bij het aanjagen van deze en andere innovatieve ontwikkelingen. Lees ook het artikel op hun website.

Wij doen het nét even anders. Join The Audit Generation!

Wil jij graag aan de slag in de accountancywereld? En ben je opzoek naar een innovatief en digitaliserend bureau dat inzet op vitaliteit en groei? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

Partner

drs. Mark van Diermen RA

2021-10-25T14:52:59+01:00
Ga naar de bovenkant