‘Af en toe krijg ik een
e-mail met: “Lekker bezig, topper!”’

– Angela, controleleider

Een platte organisatie met een gezellige werksfeer waar iedereen ideeën kan inbrengen en kansen kan pakken. Te goed om waar te zijn? Niet volgens Angela, één van onze controleleiders. Lees hieronder haar verhaal!

Wat doe je precies bij The Audit Generation?

Ik ben controleleider bij The Audit Generation. Dit houdt in dat ik een controleteam begeleid en coach. Ik zorg dat alle controles goed gaan en dat ze waar nodig geoptimaliseerd worden voor de klant. Ook ga ik mee op (offerte)besprekingen bij klanten, waar ik presenteer wat er uit onze controles en data-analyses is gekomen.

Hiernaast krijg ik de kans om kleinere taken op te pakken die een controleleider normaal niet doet, zoals sollicitatiegesprekken. Wat ik heel leuk vind! Het kantoor is nu nog zo klein dat daar geen aparte afdeling voor bestaat. Hierdoor leer ik nieuwe skills en blijft m’n werk lekker afwisselend.

Hoe ben je bij The Audit Generation terecht gekomen?

Voordat ik bij The Audit Generation kwam, werkte ik bij De Belastingdienst als controlemedewerker. Ondanks dat ik hier met veel plezier gewerkt heb, merkte ik op een gegeven moment dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

In dezelfde tijd luisterde ik toevallig een podcast van The Audit Generation die ik heel interessant vond. Vervolgens keek ik op hun website en zag ik de de quote: “The Audit Generation doet het anders”. Hier werd ik wel nieuwsgierig van. Dus toen heb ik een berichtje gestuurd of we konden kennismaken. Voor ik het wist had ik een nieuwe baan!

“The Audit Generation doet het anders.” Hoe dan?

Nu ik er werk, ben ik erachter gekomen wat dit betekent. Wij challengen de oude standaard van controleren en blijven constant innoveren en optimaliseren.

“Door middel van onze data-analyses kan ik écht relevante onderwerpen bespreken met onze klanten en van toegevoegde waarde zijn. Allemaal door ons controleproces. Dat vind ik heel tof!”

– Angela van Westreenen, controleleider bij The Audit Generation

Daarnaast is voor mij het verschil tussen een grote en kleine organisatie zichtbaar geworden. Bij The Audit Generation loop ik even bij Mark of Corinne binnen, leg ik voor waar ik tegenaan loop en daarna kan ik direct weer verder. Het is fijn om met zulke korte lijntjes te werken. Je kunt makkelijk overleggen en alles gaat op een snel tempo.

Er is weinig hiërarchie bij ons op kantoor. Mark en Corinne willen dat een starter hen net zo makkelijk kan benaderen als iemand die meer ervaren is. Ze nemen altijd tijd voor je wanneer er vragen zijn of je nieuwe ideeën hebt. Zo groei je lekker door!

Waarom vind jij het zo leuk om bij The Audit Generation te werken?

De sfeer op de werkvloer is top. En als team doen we veel sportactiviteiten met elkaar. Laatst hebben we bijvoorbeeld meegedaan aan Mud Masters. Ook ondernemen we veel andere uitjes, lunchen we gezellig samen en hebben Mark en Corinne veel oog voor waardering. Je krijgt af en toe een bedankje, of soms gewoon een mailtje met ‘Lekker bezig, topper!’. Dat geeft me motivatie en een fijn gevoel.

Wil jij ook aan de slag als controleleider bij The Audit Generation? Bekijk dan meteen de vacature!

Ben jij klaar voor the Audit generation?