‘Korte lijnen maken mijn werk als controleleider zoveel leuker.’

– Jeroen, controleleider

Een fijne werkplek in een moderne en innovatieve organisatie, dat wil toch iedereen? Jeroen de Groot vertelt over zijn dagelijkse werk als controleleider: ‘Wij zijn zo innovatief en efficiënt bezig dat wanneer ik bij de klant aan tafel zit, ik echt met praktische vernieuwingen kan komen waar de klant iets aan heeft. Daarvan krijg ik een flinke energieboost’. Lees zijn hele verhaal hieronder!

Wat zijn je dagelijkse taken als controleleider?

Ik ben degene die het controleteam aanstuurt, zodat we samen succesvol werk leveren. Ik houd de planning en het budget bij, en bewaak de voortgang van controles. Bij The Audit Generation zet je alleen net dat stapje extra. Zo neem ik bijvoorbeeld ook de verantwoordelijkheid voor eventuele procesoptimalisaties op me, en zorg ik ervoor dat iedereen zo efficiënt mogelijk werkt. Constant innoveren en vernieuwen dus!

Waarom werk je als controleleider bij The Audit Generation?

Ik heb gekozen om als controleleider bij The Audit Generation aan het werk te gaan omdat je een hele hoop taken en kansen krijgt die je naar mijn idee bij andere kantoren minder snel krijgt.

Bijvoorbeeld:

  • Ik vertel bij klantgesprekken over innovatieve ideeën en vernieuwende optimalisaties. Dit is totaal anders dan dat het alleen maar over de procedures en beleid gaat.
  • Ik mag mee op offertebesprekingen, wat mij het gevoel geeft dat Mark en Corinne vertrouwen in mij hebben. Dit zorgt ervoor dat ik het gevoel heb dat ik veel bijdraag aan het bedrijf. Wat weer zorgt voor meer motivatie en zingeving.
  • Het maakt niet uit of je starter, medior of ervaren bent: er zijn altijd ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt de ruimte om bij te leren wat je wilt en daar ligt bij The Audit Generation veel focus op.

Daarnaast hebben we korte lijnen en als controleleider maakt dit mijn werk zoveel leuker en fijner. Hierdoor weet ik namelijk precies wat de klant voor ogen heeft, en kan ik dit gemakkelijk uitleggen aan mijn team. Hierdoor blijven wij wendbaar en vernieuwend. In een veel kortere tijd doen wij een data-analyse en komen we met verrassende bevindingen, waar de klant waarschijnlijk nog nooit over na had gedacht. En dat mag ik ze dan vertellen, hoe leuk is dat?

Wat zijn je dagelijkse taken als controleleider?

Ik ben degene die het controleteam aanstuurt, zodat we samen succesvol werk leveren. Ik houd de planning en het budget bij, en bewaak de voortgang van controles. Bij The Audit Generation zet je alleen net dat stapje extra. Zo neem ik bijvoorbeeld ook de verantwoordelijkheid voor eventuele procesoptimalisaties op me, en zorg ik ervoor dat iedereen zo efficiënt mogelijk werkt. Constant innoveren en vernieuwen dus!

“The Audit Generation doet het anders.” Hoe dan?

Het level van ontwikkeling en verantwoordelijkheid ligt veel hoger in dit accountancykantoor dan bij andere kantoren naar mijn mening. Je zit regelmatig aan tafel met mensen die de baas zijn, of hoog in de directie zitten. Zowel intern als extern.

Daarnaast ben ik als controleleider continu bezig ben met innoveren en digitaliseren. Tijdens het controleproces let ik er natuurlijk op dat het goed gaat met de planning en het budget, maar ik ben ook constant bezig met het aandragen van bevindingen op basis van de data-analyses van mijn team. Of het nou gaat om procesoptimalisatie of nieuwe inzichten voor de klant: dit is wat mijn werk zo leuk én anders maakt.

Wat ook ‘anders’ is aan werken bij The Audit Generation is de manier waarop je de regie houdt over je eigen loopbaan. Je hoeft je alleen maar uit te spreken!

Waarom is het zo fijn om bij The Audit Generation te werken?

De naam van het bedrijf: The Audit Generation, klinkt vrij hip en modern. Dit was dan ook precies wat ik verwachtte toen ik startte. Vooral het sociale aspect van het bedrijf was hetgeen dat mij aangenaam verraste.

Eén van de punten die ik echt heel belangrijk vond toen ik voor The Audit Generation koos, was de werk-privébalans. Omdat ik jonge kinderen heb vind ik het belangrijk om flexibel te zijn qua werkplek, maar ook dat er niet van je verwacht wordt om dagelijks over te werken. Dit stimuleren Mark en Corinne enorm, omdat zij zelf ook kinderen hebben en dus zelf het goede voorbeeld geven. Dit geeft een fijn gevoel, en zo voel ik me niet bezwaard om op tijd weg te gaan.

Hiernaast is het team van The Audit Generation klein maar fijn (lees: korte lijnen). Hierdoor creëer je al snel een band met elkaar en word je hecht. Om dit te stimuleren, doen we vaak sportchallenges en leuke uitjes met elkaar. Zo worden we telkens uitgedaagd en leer je je collega’s op een dieper niveau kennen. Dit maakt het werken op kantoor alleen maar leuker. Als ik naar mezelf kijk, dan is dit iets dat ik nog niet eerder zo sterk heb meegemaakt in mijn carrière en dat vind ik toch wel erg bijzonder.

“Door middel van onze data-analyses kan ik écht relevante onderwerpen bespreken met onze klanten en van toegevoegde waarde zijn. Allemaal door ons controleproces. Dat vind ik heel tof!”

– Jeroen de Groot, controleleider bij The Audit Generation

Wil jij ook aan de slag als controleleider bij The Audit Generation? Bekijk dan meteen de vacature!

Ben jij klaar voor the Audit generation?