Wij zijn de nieuwe generatie accountants.

Groei en excelleer in ons team!

Flexibiliteit
Thuiswerken of werken op een tijdstip dat jou uitkomt: in onze organisatie telt jouw privéleven. Daarom werken we met flexibele werktijden. Dat past bij onze visie van zelfsturing en eigenaarschap.

Werkomgeving
Ons kantoor staat in Bunnik, nabij Utrecht centrum. Goed bereikbaar en vol inspiratie! Ons kantoor is een ontmoetingsplaats voor talent en een plek waar we elkaar stimuleren om te innoveren en ideeën te delen.

Persoonlijk
Zelf bepalen in welke richting jij je wilt ontwikkelen. Leer wat jij wilt leren en in welk tempo. Op ons kantoor zijn de lijnen kort, is elke vraag welkom en is de aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling groot.

Zelfsturend
Passie voor ons vak zorgt dat wij kwaliteit leveren. We werken daarom in zelfsturende teams. Dat betekent: veel vrijheid en verantwoordelijkheid! Zo stel jij bijvoorbeeld de voorwaarde voor het aannamebeleid, de planning of het innovatiebudget.

Innovatie
Innovatie is onze sleutel tot succes. Zo ontwikkelden we een data-analyse die het saaie, repetitieve deel van controleren voor jou doet. Daardoor houd je tijd over om de diepte in te duiken en je kennis écht van toegevoegde waarde te laten zijn.

Fun
Onze passie voor controleren combineren we met een flinke dosis plezier! We hechten veel waarde aan het onderling contact met collega’s. Samen lunchen, gezellige borrels, onvergetelijke teamuitjes en uitdagende sport challenges. We make auditing fun!

Vacatures.

Denk jij out-of-the-box? En ben jij niet bang om het controleren anders aan te pakken? Dan zoeken wij jou! Talent dat wil innoveren en net als wij plezier in hun werk wil hebben. Kom jij ons team versterken?